Partners

Health Coach Program onderhoudt en activeert relaties met partners en zakelijke netwerken. Samen sta je sterk en bereik je meer. Dat geldt bijna altijd en overal. En zeker in onze wereld van vitaliteit, gezondheidszorg en duurzame inzetbaarheid vinden wij het verstandig om samen te werken, kennis te delen en samen op te trekken in de markt met als doel organisaties en medewerkers in Nederland vitaler te maken.

In een samenwerking zijn we altijd op zoek naar partners die dezelfde normen en waarden delen en die net als wij pioniers zijn in leefstijl (geneeskunde) of vitaliteit. Health Coach Program heeft samenwerkingsovereenkomsten met de volgende partijen:


Aon Health & Benefits

Health Coach Program partner AON

Aon Corporate Wellness richt zich op vraagstukken van werkgevers rondom personele risico’s. Vanuit een integrale risicomanagement benadering adviseert en ondersteunt Corporate Wellness werkgevers o.a. op het terrein van preventie, gezondheid, verzuim en veerkacht/duurzame inzetbaarheid. Belangrijke ontwikkelingen hierbij zijn de algemene gezondheidsontwikkeling, de vergrijzing en de ontgroening, de verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd ofwel het langer moeten doorwerken, toenemende aandacht voor werk/privé-balans, toenemende behoefte aan flexibiliteit en de ‘employer of choice’ gedachte.

Naast het beheersen van personele risico’s is het ook van belang om medewerkers te informeren over wat er arbeidsvoorwaardelijk allemaal is geregeld op dit vlak. Hier doen werkgevers zichzelf vaak tekort mee. Met Benefits Communication ondersteunt Aon klanten bij de communicatie van (flexibele) arbeidsvoorwaarden.

De oplossingen bestaan uit het bieden van verzekeringsproducten, digitale tools en consultancy – regelmatig in combinatie met elkaar.


AWVN Tiptrack

Health Coach Program partner AWVN Tiptrack

Tiptrack is ontwikkeld door werkgeversvereniging AWVN, die al jaren werkgevers adviseert op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Uit ervaring en literatuuronderzoek blijkt dat het belangrijk is om eigen regie bij medewerkers te stimuleren. In 2016 is daarom Tiptrack ontwikkeld. Tiptrack faciliteert werkenden om zelf de regie te voeren over hun eigen duurzame inzetbaarheid en daarmee hun loopbaan. Sinds 2019 is Tiptrack een zelfstandige BV, maar wel een volledige dochter van AWVN.

Wat is Tiptrack?
Tiptrack is een interactieve online tool voor werkenden én werkgevers die gebouwd is op de vijf pijlers van duurzame inzetbaarheid: werk, ontwikkeling, gezondheid, geldzaken en werk-privébalans.

Hoe werkt Tiptrack?
Tiptrack faciliteert werkenden om zelf de regie te voeren over de eigen duurzame inzetbaarheid en daarmee de eigen loopbaan.


Lifestyle4Health

Health Coach Program partner Lifestyle4Health

Het Nederlands Innovatiecentrum voor Leefstijlgeneeskunde streeft er, onder de naam Lifestyle4Health, naar om de ziektelast van leefstijl gerelateerde ziekten binnen tien jaar met 50% te verminderen door leefstijlinterventies in de behandeling van deze ziekten een centrale plek te geven, samen met zelfzorg en regie op eigen gezondheid. Om deze missie te realiseren, is Lifestyle4Health ingericht als een open, nationaal platform voor publiek-private samenwerking dat verbindt, coördineert en impact vergroot.


Inn4Cure

Health Coach Program partner Inn4Cure

Thuis ontsluiten voor iedere vorm van zorg

Waarom?
Thuis is het antwoord op de dubbele vergrijzing, geen centen in stenen, geen onnodige mobiliteit... ondersteuning in je eigen omgeving!

Hoe?
Door implementatie van een feedback loop op de metingen thuis die door worden gestuurd naar de cloud. In de cloud staan gepersonifieerde kaders die alerts genereren die de cliënt/patiënt in staat stelt zelf zijn gezondheid te monitoren ondersteund door professionals wanneer dat opportuun is.

Wat?
Apparaten, bloeddrukmeters maar ook health watches, en vragenlijsten die op gezondheid, leefstijl, en op chronische ziektebeelden zoals COPD, Diabetes en Hartfalen je in staat stellen data te vergaren waarmee je inzichten verwerft over je gezondheid.

Inn4Cure diensten worden aangeboden in abonnementen als 4 service concepten:

  • Basismonitoring
  • Basis Inclusief Medisch Call center
  • Basis inclusief call center en fysieke ondersteuning thuis
  • Basis plus call center plus fysieke ondersteuning Inclusief onderkomen elders


FPROFS

Health Coach Program partner Fprofs Weet waar je aan begint

Veranderen door radicale openhartigheid
Wij durven te zeggen wat niemand anders durft te zeggen, maar wel gezegd moet worden. Om je bedrijf beter te maken. Samen. Met onze ervaring, kennis en uitgebreide arsenaal aan hulpmiddelen, zetten we serieuze stappen in de goede richting.

Health Coach Program partner Fprofs


GEZONDOIO

Health Coach Program partner GEZOND010
Gezond010 is een netwerk van ondernemers, professionals en maatschappelijke organisaties die een gezond Rotterdam met gezonde inwoners en werknemers willen. Onze partners zorgen samen voor meer gezondheid en vitaliteit voor alle Rotterdammers, in alle wijken.

Blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid


Schrijf je hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang adviezen en artikelen op het gebied van vitaliteitscoaching

Ingeschreven!
Neem contact met ons op
Inschrijven Nieuwsbrief