Partners

Health Coach Program onderhoudt en activeert relaties met partners en zakelijke netwerken. Samen sta je sterk en bereik je meer. Dat geldt bijna altijd en overal. En zeker in onze wereld van vitaliteit, gezondheidszorg en duurzame inzetbaarheid vinden wij het verstandig om samen te werken, kennis te delen en samen op te trekken in de markt met als doel organisaties en medewerkers in Nederland vitaler te maken.

In een samenwerking zijn we altijd op zoek naar partners die dezelfde normen en waarden delen en die net als wij pioniers zijn in leefstijl (geneeskunde) of vitaliteit. Health Coach Program heeft samenwerkingsovereenkomsten met de volgende partijen:


Aon Health & Benefits

Health Coach Program partner AON

Aon Corporate Wellness richt zich op vraagstukken van werkgevers rondom personele risico’s. Vanuit een integrale risicomanagement benadering adviseert en ondersteunt Corporate Wellness werkgevers o.a. op het terrein van preventie, gezondheid, verzuim en veerkacht/duurzame inzetbaarheid. Belangrijke ontwikkelingen hierbij zijn de algemene gezondheidsontwikkeling, de vergrijzing en de ontgroening, de verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd ofwel het langer moeten doorwerken, toenemende aandacht voor werk/privé-balans, toenemende behoefte aan flexibiliteit en de ‘employer of choice’ gedachte.

Naast het beheersen van personele risico’s is het ook van belang om medewerkers te informeren over wat er arbeidsvoorwaardelijk allemaal is geregeld op dit vlak. Hier doen werkgevers zichzelf vaak tekort mee. Met Benefits Communication ondersteunt Aon klanten bij de communicatie van (flexibele) arbeidsvoorwaarden.

De oplossingen bestaan uit het bieden van verzekeringsproducten, digitale tools en consultancy – regelmatig in combinatie met elkaar.


Lifestyle4Health

Health Coach Program partner Lifestyle4Health

Het Nederlands Innovatiecentrum voor Leefstijlgeneeskunde streeft er, onder de naam Lifestyle4Health, naar om de ziektelast van leefstijl gerelateerde ziekten binnen tien jaar met 50% te verminderen door leefstijlinterventies in de behandeling van deze ziekten een centrale plek te geven, samen met zelfzorg en regie op eigen gezondheid. Om deze missie te realiseren, is Lifestyle4Health ingericht als een open, nationaal platform voor publiek-private samenwerking dat verbindt, coördineert en impact vergroot.


FPROFS

Health Coach Program partner Fprofs Weet waar je aan begint

Veranderen door radicale openhartigheid
Wij durven te zeggen wat niemand anders durft te zeggen, maar wel gezegd moet worden. Om je bedrijf beter te maken. Samen. Met onze ervaring, kennis en uitgebreide arsenaal aan hulpmiddelen, zetten we serieuze stappen in de goede richting.

Health Coach Program partner Fprofs


GEZONDOIO

Health Coach Program partner GEZOND010
Gezond010 is een netwerk van ondernemers, professionals en maatschappelijke organisaties die een gezond Rotterdam met gezonde inwoners en werknemers willen. Onze partners zorgen samen voor meer gezondheid en vitaliteit voor alle Rotterdammers, in alle wijken.


Hashtagsam (#SAM)

Health Coach Program partner Hashtagsam (#SAM)

Wij willen de werkomgeving inzetten voor het versterken van het persoonlijk welzijn van mensen. Wij ontwikkelen laagdrempelige en duurzame programma’s voor de privé uitdagingen van de individuele medewerker. Ruim 70% van het verzuim ontstaat in de privé omgeving van de medewerker. Een positieve bijdrage aan het persoonlijk welzijn verbetert gezondheid en succes van mens en organisatie.


VITTR Netwerk

Health Coach Program partner Hashtagsam (#SAM)

Samen maken we werkend Haaglanden fitter en vitaler.
VITTR deelt kennis en informatie, inspireert en activeert bedrijven en organisaties en zorgt voor verbinding met gelijkgestemden. Het Health Coach Program is onderdeel van het VITTR-netwerk in de regio Haaglanden. VITTR is het kennisnetwerk voor professionals van grote werkgevers die een duurzame bijdrage willen leveren in het fitter en vitaler maken van medewerkers waardoor ze met meer plezier en energie inzetbaar zijn.

Blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid


Schrijf je hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang adviezen en artikelen op het gebied van vitaliteitscoaching

Ingeschreven!
Neem contact met ons op
Inschrijven Nieuwsbrief