HCP Team


Onze missie is empowerment: mensen helpen om gezonder en vitaler oud te worden.

We hebben al velen geholpen aan een betere gezondheid en meer vitaliteit. Hiervoor bieden wij, bewezen op langere termijn, succesvolle incompany trainingen, persoonlijke coaching en geavanceerde tools voor (e-)health & engagement monitoring.

We baseren onze trainingen en adviezen op de laatste wetenschappelijke literatuur, zoals van de Harvard Nutrition Group, (onder leiding van prof Stampfer en prof Willett de twee meest geciteerde onderzoekers in de medische literatuur), en van partijen die voorop lopen met gezondheidsinterventies zoals de Mayo Clinic, het Pritikin Instituut en het PMRI (Preventive Medicine Research Institute) van prof Ornish. Hoewel in de media soms gesuggereerd wordt dat adviezen elke dag veranderen, is 90% van de inzichten al meer dan 10 jaar stabiel.

Wij helpen mensen graag om door de bomen het bos weer te zien. Zodat ze op de juiste manier weten om te gaan met hun “batterij” en de gevraagde prestaties kunnen leveren.

 

Contact of Partnering

Interesse in een traject met ons? Of wilt u partner worden? Bel of mail: Luuk.Simons@HealthCoachProgram.nl (06-5364 7272)

Health Coach Programma, Westeinde 62, 2275 AG Voorburg, 070 – 250 0205

 

 

Ik vind het erg leuk om mensen te helpen bij het bouwen aan slimme gewoonten en hun kennis te vergroten. Het doel is naast vitaler worden, vooral een leuker en prettiger leven te krijgen.

 

Bas Gerritsen, BEd, BSc
Health coach & Fysiotherapeut
E-mail: Bas.Gerritsen@HealthCoachProgram.nl
Telefoonnummer: 06 54 123 122

Ik hoop mensen te inspireren tot gezondheid, vitaliteit en meer halen uit hun leven. Als HCP-directeur, als TU Delft senior fellow, en als co-founder Medical Delta Institute for eHealth en Self-Management (MDIES).

 

Dr. Ir. Luuk Simons
Directeur
E-mail: Luuk.Simons@HealthCoachProgram.nl
Telefoonnummer: 06 53 647 272

Ik ben gedreven om mensen hun gezondheid te helpen herwinnen en verbeteren. Eigenaarschap nemen en zelf invloed uitoefenen op je gezondheid, daar sta ik voor.

 

Wouter van den Heuvel, MSc
Health coach & Fysiotherapeut
E-mail: Wouter.vandenheuvel@HealthCoachProgram.nl
Telefoonnummer: 06 12 724 508

 

Kleine veranderingen in leefstijl kan voor een significant verschil zorgen voor je gezondheid en hoe jij je voelt. Een gezonde en vitalere maatschappij, daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Klaas Wijdenes, MSc
Health coach & Fysiotherapeut
E-mail: Klaas.Wijdenes@HealthCoachProgram.nl
Telefoonnummer: 06 81 282 186

Ik kijk graag samen met iemand naar waar je invloed op hebt, en wat in je leven past. Wanneer een deelnemer zich fitter voelt, zonder zijn wilskracht te hebben uitgeput, ga ik met een glimlach naar huis.

Saar van der Graaff, BSc
Health coach & Diëtist
E-mail: Saar.vandergraaff@HealthCoachProgram.nl
Telefoonnummer: 06 21 613 432

Ik help mensen graag naar een hoger bewustzijn en geef hen inzicht in de keuzes die zij maken. Eerst samen, en daarna zelf (opnieuw) grip krijgen op je gezondheid. Daar krijg ik energie van!

Sheila Wiggemansen, BSc
Health coach & Diëtist
E-mail: Sheila.Wiggemansen@HealthCoachProgram.nl
Telefoonnummer: 06 40 800 198

 

Ik ben gepassioneerd door alles wat met gezondheid en levensstijl te maken heeft. Daarom wil ik graag deze kennis delen en doorgeven aan iedereen die hulp kan gebruiken.

Charlotte Adema, MSc
Health coach & Diëtist
E-mail: Charlotte.Adema@HealthCoachProgram.nl
Telefoonnummer: 06 34 329 627