Deelnemers

Gezondheid


'Grip krijgen op je gezondheid en welzijn'

Gezondheid is geen vanzelfsprekendheid. Veel leefstijl gerelateerde aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, diabetes en obesitas nemen helaas toe. Een gezonde leefstijl heeft een grote invloed op het voorkomen van aandoeningen, maar ook op het herstel hiervan. Wie wil zich nou niet sterker, blijer en vitaler voelen?

Card image cap

Manage je energie


'Manage je energie in plaats van je tijd'

In onze westerse maatschappij “moeten” we steeds meer. De perfecte baan, een gezin, een groot sociaal leven en een aantal keer per week sporten. Het omhooghouden van al deze ballen kost veel tijd en juist ook veel energie. Hoe manage je je eigen energiebatterij in plaats van je tijd?

Card image cap

Vitaal oud worden


'Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden'

Vitaal oud worden klinkt aantrekkelijk, maar wat wordt ermee bedoeld en waar zit je invloed? In zogenaamde Bluezones heb je véél vitale ouderen (lees 90 & 100-plussers). Wat heeft de wetenschap ons geleerd over deze ouderen? Leefstijl blijkt een cruciale factor te zijn. Wat zijn deze leefstijlfactoren en hoe helpt dit jou om een prettig leven te blijven leiden?

Card image cap

Blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid


Schrijf je hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang adviezen en artikelen op het gebied van vitaliteitscoaching

Ingeschreven!
Neem contact met ons op
Inschrijven Nieuwsbrief