VitaliTijd Vakantie


 

Alle programma’s

Vakantie vieren en tegelijk uw cholesterol verlagen?

  • Wilt U een heerlijke vakantie combineren met werken aan uw gezondheid?
  • Wilt U dingen leren en doen waar U nog jaren plezier van heeft?
  • Tijdens de VitaliTijd Vakantie krijgt u meer controle over uw gezondheid en vitaliteit.
  • En meten is weten, dus als u wilt kunt u meten welke voortgang u heeft geboekt.

Hoe werkt de VitaliTijd Vakantie:
We willen graag met u het nuttige en aangename combineren. Daarom bieden we u een zeer verzorgde verwen-week, waarbij we ‘s ochtends werken aan uw gezondheid en u ’s middags vrij bent om uw eigen programma te volgen.

Tijdens de ochtendactiviteiten verbetert u uw conditie en souplesse op een leuke en gezellige manier. Daarna zijn er workshops op het gebied van: voeding, beweging en trainingsopbouw, stressmanagement, mentale gezondheid, en ‘Hoe houd ik een gezonde leefstijl leuk en levend op de lange termijn?’ Ontbijt, lunch en tussendoortjes worden verzorgd met een ruime keuze aan smaken. En in het Kurhaus staart er ’s avonds weer een verantwoord diner voor u klaar. U zult merken dat gezond en lekker goed samen gaan.

Kurhaus Scheveningen variant
Dit verwen-pakket is op basis van vol pension en maakt volop gebruik van de kwaliteiten van de chef de cuisine. Gezond wordt zo gecombineerd met een zeer smaakvolle en stijlvolle vakantie!

Côte d’Azur variant
In het voorjaar is het heerlijk toeven aan de Côte d’Azur, tegen een scherpe prijs. De Côte d’Azur VitaliTijd Vakantie plannen we in de regel begin mei, vanaf 625,- Eur per persoon.

Dit is op basis van eigen vervoer, en exclusief administratiekosten van het reisbureau. Gezond ontbijt en lunch worden verzorgd, plus een uitgebreid gezondheidsprogramma van zondag t/m vrijdag.

Folder Côte d’Azur (pdf)

Vitaliteit en fysieke verbetering
Ons programma is goed voor uw cholesterol, bloeddruk, gewicht en vitaliteit. Daarom kunt u uw waarden laten meten aan het begin en einde van de week, om uw voortgang te zien. Onze basis komt uit de biomedische gezondheidsleer, maar qua invulling draait het om: leuk, lekker en vitaal.

Veel plezier en succes gewenst, en graag tot ziens!

Interesse? Contact »