Testimonial RWS Midden-Nederland


Doelstelling:

Bevorderen van
gezondheid en
prestatievermogen.

Ons verhaal

Na de goede ervaringen van andere teams binnen RWS, zijn we met een groep managers en directieleden het Health Coach Programma gaan doen. Zaken als werkdruk, reistijden en het bewaken van prestatie-/herstel-curves waren grote uitdagingen binnen onze groep.

Toch hebben we mooie resultaten behaald qua: fysieke waarden, het opbouwen van gezonde gewoontes, fitheid, productiviteit en een tevredenheid van 8,5 na zes maanden.

En misschien nog belangrijker: Het was een periode waarin we erg onder druk stonden. Toch is het ons gelukt om beter voor onszelf te gaan zorgen. Het maatwerk in de coaching heeft daar goed bij geholpen!

Marije Bosscher, Directeur Bedrijfsvoering Rijkswaterstaat Midden-Nederland

Kortom. verzuim omlaag, eigenaarschap en prestaties omhoog! Bekijk hoe ┬╗

 

Overige testimonials

 

Testimonial TU Delft

Voor de TU Delft is het thema gezondheid zeer belangrijk. Gezondheid is een speerpunt in het TU Delft onderzoek en onderwijs, om bij te dragen aan de maatschappelijke uitdagingen.

Testimonial Santander Benelux

Vitaliteit is van cruciaal belang voor de kwaliteit van ons werk. Dat geldt van hoog tot laag in onze organisatie.

Het Health Coach Program
Het Health Coach Programma heeft al velen geholpen aan een betere gezondheid en meer vitaliteit. Hiervoor bieden wij, bewezen op langere termijn, succesvolle incompany trainingen, persoonlijke coaching en geavanceerde tools voor (e-)health & engagement monitoring.
We baseren onze trainingen en adviezen op de laatste wetenschappelijke literatuur, zoals van de Harvard Nutrition Group, (onder leiding van prof Stampfer en prof Willett de twee meest geciteerde onderzoekers in de medische literatuur), en van partijen die voorop lopen met gezondheidsinterventies zoals de Mayo Clinic, het Pritikin Instituut en het PMRI (Preventive Medicine Research Institute) van prof Ornish. Hoewel in de media soms gesuggereerd wordt dat adviezen elke dag veranderen, is 90% van de inzichten al meer dan 10 jaar stabiel. Wij helpen u medewerkers graag om door de bomen het bos weer te zien. Zodat ze op de juiste manier weten om te gaan met hun “batterij” en de gevraagde prestaties kunnen leveren.Contact gegevens
Health Coach Programma
Westeinde 62
2275AG Voorburg
070 – 250 0205 of 06-5364 7272
Luuk.Simons@HealthCoachProgram.nl