Testimonial Santander Benelux


Doelstelling:

Bevorderen van
gezondheid en
prestatievermogen.

Ons verhaal

‘Vitaliteit is van cruciaal belang voor de kwaliteit van ons werk. Dat geldt van hoog tot laag in onze organisatie.

We zijn begonnen met een traject voor onze Directie en gaan dat komend jaar verder uitrollen in de organisatie. We willen daarbij zowel de ‘high performers’ ondersteunen als degenen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Het is voor ons cruciaal dat onze medewerkers zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen vitaliteit en dat wij ze als organisatie daarin ondersteunen. Dit traject past daar uitstekend in.’

Koen Eggermont, Directie Santander Consumer Finance Benelux (HRM)

Kortom. verzuim omlaag, eigenaarschap en prestaties omhoog! Bekijk hoe ┬╗

 

Overige testimonials

 

Testimonial RWS Midden-NL

Na de goede ervaringen van andere teams binnen RWS, zijn we met een groep managers en directieleden het Health Coach Programma gaan doen.

Testimonial TU Delft

Voor de TU Delft is het thema gezondheid zeer belangrijk. Gezondheid is een speerpunt in het TU Delft onderzoek en onderwijs, om bij te dragen aan de maatschappelijke uitdagingen.

Het Health Coach Program
Het Health Coach Programma heeft al velen geholpen aan een betere gezondheid en meer vitaliteit. Hiervoor bieden wij, bewezen op langere termijn, succesvolle incompany trainingen, persoonlijke coaching en geavanceerde tools voor (e-)health & engagement monitoring.
We baseren onze trainingen en adviezen op de laatste wetenschappelijke literatuur, zoals van de Harvard Nutrition Group, (onder leiding van prof Stampfer en prof Willett de twee meest geciteerde onderzoekers in de medische literatuur), en van partijen die voorop lopen met gezondheidsinterventies zoals de Mayo Clinic, het Pritikin Instituut en het PMRI (Preventive Medicine Research Institute) van prof Ornish. Hoewel in de media soms gesuggereerd wordt dat adviezen elke dag veranderen, is 90% van de inzichten al meer dan 10 jaar stabiel. Wij helpen u medewerkers graag om door de bomen het bos weer te zien. Zodat ze op de juiste manier weten om te gaan met hun “batterij” en de gevraagde prestaties kunnen leveren.

Contact gegevens
Health Coach Programma
Westeinde 62
2275AG Voorburg
070 – 250 0205 of 06-5364 7272
Luuk.Simons@HealthCoachProgram.nl