Management Training


 

Alle programma’s

Management Training – ‘Van Signaal naar Vitaal’

Als leidinggevende ontvangt u eigenlijk de hele dag signalen over de vitaliteit van uw mensen. Wat kunt u daarmee? Wat past er wel en niet binnen uw rol als leidinggevende?

Feit is dat leiders die hun mensen met vitaliteit helpen, meer bereiken met hun team.

We leren u in de workshops welk gezondheidsgedrag helpt om structureel onze dagelijkse batterij met energie te vergroten. We behandelen verzuimgesprekken en vitaliteitsgesprekken. We laten zien hoezeer een vitale leefstijl drijft op competenties en hoe u die competenties kunt ontwikkelen. En we laten zien hoe u frequent verzuim omvormt van een ‘hoofdpijn-dossier’ naar een zinvol traject dat mensen vooruit helpt.

Onze filosofie in deze training: Neem eerst uw eigen gezondheid en vitaliteit onder de loep en kijk wat u kunt verbeteren de komende tijd. Vertaal die ervaring vervolgens naar wat u kunt doen voor de mensen om u heen.

Voor een efficiënte kennisoverdracht gebruiken we de Health Quiz. Dit zijn korte multiple choice vragen via de mail, gebaseerd op het slimme principe van ‘micro-learning’. Daarmee ontwikkelt u in uw eigen ritme inzichten en competenties voor gezondheid en vitaliteit.

De Management Training – ‘Van Signaal naar Vitaal’ kost 6760,- Euro per startgroep (15 tot 30 personen).

Klik hier voor de folder.
Klik hier voor een pdf met meer details.

Interesse? Contact »