Actueel


Okt 2013: Spreker op Planteneter Event

Gezond leven: voor jezelf en je omgeving

Uit het programma:

 

Een dag van informatie, inspiratie en ontmoeting – dat zullen de drie kernwoorden zijn. Ik heb boeiende sprekers uitgenodigd en zal ook zelf spreken. Er komen bijzondere muzikanten en we kunnen heerlijk eten. Maar bovenal: je kunt er honderden andere planteneters en geïnteresseerden ontmoeten. Plantaardig Nederland viert op 4 oktober feest!

 

  • Tijdens het Event zal wetenschapper dr.ir. Luuk Simons (bekend van zijn TED talk in Maastricht) werkend Nederland uitdagen te investeren in persoonlijke gezondheid door voeding en lifestyle. Hij weet uit eerste hand wat een plantaardige lifestyle kan veranderen in het leven van zieke mensen.
  • Parlementariër Marianne Thieme zal het boek in ontvangst nemen en daarbij spreken over de droom voor een plantaardiger Nederland – een droom waar haar Partij voor de Dieren dag in dag uit voor strijdt.
  • En dr. Bram Bakker en Koen de Jong (schrijvers van de bestseller 'Verademing’) zullen ons vertellen wat de invloed van een goede ademhaling op onze gezondheid is.

 

Links:

http://deplanteneter.nl/2013/09/137801-dit-wil-je-niet-missen-een-nieuw-boek-en-een-inspirerend-event

Video tbv Event 4 okt: http://www.youtube.com/watch?v=N14fnIxah5E&feature=player_embedded  

TED talk From Disease Management to Lifestyle Management